9.12. Langat solmussa

Lankakaupan talvi

 Jacobs, Kate

Lankakaupan talvi

Gummerus 2010

 Mukaansatempaavien tarinoiden ja loistavien henkilöhahmojen ystäville.

Lankakaupan talvi on Walker ja tytär –lankakaupan ympärille sijoittuvan kirjasarjan kolmas osa. Kate Jacobsin kirjan ystäväryhmän tarina tempaa mukaansa. Monet kirjan hahmoista etsivät itseään ja selvittelevät elämänsä tärkeysjärjestyksiä.

Kirjan keskushahmo, parikymppinen Dakota Walker selvittelee elämänsä lankoja ja tutustuu samalla äitiinsä aivan uudelta kantilta. Hänen pitää myös miettiä, miten hän suhtautuu siihen, että hänen isänsä on löytänyt itselleen vakavan suhteen. Myös Dakotan varamummi Anita joutuu miettimään oman elämänsä ihmissuhteita aikoessaan avioon kahdeksankymppisenä. Eivätkä he ole ainoita lankakaupan kutomakerhon jäseniä, jotka tutkailevat syvimpiä tunteitaan New Yorkin talven aikana.

Lankakaupan talvi ja aikaisempi sarjan kakkososa Lankakaupan tyttö eivät mielestäni yllä aivan Pienen lankakaupan (1. osa) tasolle. Toisaalta Pieni lankakauppa onkin yksi parhaista koskaan lukemistani kirjoista ja myöhemmät osat ovat myös hyvää luettavaa. On mukava lukea, mitä ensimmäisessä osassa esiintyneille henkilöille oikein tapahtuu seuraavaksi. Suosittelenkin koko Jacobsin kirjasarjaa kaikille elämänmakuisten tarinoiden ystäville.

Sari Piironen

Lankakaupan talvi Ratamo-kirjastoissa

Lankakaupan tyttö Ratamo-kirjastoissa

Pieni Lankakauppa Ratamo-kirjastoissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s