Kirjan kansi: TJ KluneTalo taivaansinsellä merellä

TJ Klune: Talo taivaansinisellä merellä (2021)

Aina välillä tulee niitä kirjoja, jotka saavat muistamaan miksi rakastan lukemista. TJ Klunen Talo taivaansinisellä merellä oli sellainen kirja. Ihanan kummallinen, auringonpaisteinen ja ehdottomasti positiivinen lukukokemus. Tämän jälkeen voi uskoa taas vähän parempaan maailmaan.

Sosiaalityöntekijä Linus Baker Maagisten Nuorten Huolenpito-Osastolta saa huippusalaisen tehtävän. Hänen pitää lähteä 4 viikoksi Marsyasin saarelle tutkimaan siellä olevaa orpokotia. Tämä orpokoti on pidetty maailmalta salassa, sillä maailmaa riivaa suvaitsemattomuus. Yliluonnollisilla ihmisillä ei aina ole ihan helppoa. Linus saa kauhukseen tietää vasta määränpäässä millaisesta orpokodista on kyse. Orpokodissa asuu kuusi lasta: maahinen, metsänhenki, traakki, tunnistamaton vihreä limaotus, ihmissylikoira ja Antikristus. Linus on hieman huolissaan omasta turvallisuudestaan.

Mitä Linus kokee ja näkee orpokodissa? Pian on myös selvää, että sosiaalivirastolla on omat tarkoitusperänsä orpokodin suhteen, mutta onko se kuitenkaan lasten parhaaksi?

Silja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s